Obsah stránky

Výstava ručních prací a Zpívání u Vánočního stromku 2012

čtvrtek, 20. prosinec 2012 | Kulturní akce
Zpívání u Vánočního stromu se stalo v naší obci tradicí. V sobotu 1. 12. 2012 v 18 hodin jsme se sešli na návsi v Jenišovicích, kde byl slavnostně rozsvícen 'Vánoční strom'. I letos nám koledy zahrála Barevná muzika. Starosta obce Lubomír Svatoš popřál klidné vánoční svátky a mohli jste si pochutnat na koláčcích. Ženy uspořádaly v budově bývalé školy vánoční výstavu. Měli jste příležitost si prohlédnout, případně zakoupit výrobky a vánoční dekorace občanů z našich obcí a blízkého okolí. Příjemnou atmosféru dokreslila vůně cukroví a výborného punče.
     'Zpívání u Vánočního stromu' se stalo v naší obci tradicí. V sobotu 1. 12. 2012 v 18 hodin jsme se sešli na návsi v Jenišovicích, kde byl slavnostně rozsvícen 'Vánoční strom'. I letos nám koledy zahrála Barevná muzika. Starosta obce Lubomír Svatoš popřál klidné vánoční svátky a mohli jste si pochutnat na koláčcích.
 
P01 Barevná muzika a Vánoční strom.j
  
   Ženy uspořádaly v budově bývalé školy 'Vánoční výstavu'. Měli jste příležitost si prohlédnout případně zakoupit výrobky a vánoční dekorace občanů z našich obcí a blízkého okolí. Příjemnou atmosféru dokreslila vůně cukroví a výborného punče.
PB03 - Vánoční zátiší.jpg
Více foto z akce viz. fotogalerie.